Latest News

Next Star Antena 1

Next Star este o emisiune  - concurs realizată  şi transmisă în fiecare joi de la ora 20.30 de postul de televiziune Antena 1 .

Next Star-antena 1

Cei mai simpatici copii vor intra intr-o competitie plina de voie buna, dar si de emotie, la finalul careia, in marea finala, cel mai carismatic dintre ei va castiga un premiu substantial, de 20.000 de euro.

In fiecare saptamana, cei cinci jurati, Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R vor asista la un spectacol savuros si vor trai alaturi de cei mici cele mai naturale si frumoase emotii, reactii si povesti. Doar unul dintre copii va fi ales in fiecare editie pentru a merge in marea finala, o sarcina extrem de grea pentru  jurati.

Next Star – Francesca Nicolescu cântă My Heart Will Go On

Francesca Nicolescu are nouă ani şi vine din Oneşti , judeţul Bacău . A impresionat audienţa cu vocea ei frumoasă , interpretând excepţional melodia lui Celine Dione “ My heart will go on “ de pe coloana sonoră a filmului Titanic .

Câştigătorul emisiunii – concurs Next Star din 23 mai 2013 este Omar Arnaout micuţul libanez din România cu voce de aur !

Vezi în reluare episodul 6  din 23 mai a emisiunii Next Star antena 1

via Next Star antena 1

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

  1. O EMISIUNE REMARCABILA,COPII CE VOR ADUCE FAIMA ROMANIEI,EMISIUNE TOTUSI ALTERATA DE COMENTATOR-NEGRULE,EU M-AM SATURAT DE URLETELE TALE PE ORIUNDE ESTI,NEGRULE A VENIT VREMEA SA TE DUCI ACASA...

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.