Latest News

Cei mai scumpi fotbalisti

Care sunt cei mai scumpi fotbalisti din toate timpurile ? . Luis #Suarez a fost transferat de la Liverpool la Barcelona pentru aproximativ 94 milioane de euro , cel mai mare transfer al verii şi al treilea din istoria fotbalului european .


Echipa de fotbal FC Barcelona a aanunţat că l-a cumpărat pe uruguaianul Luis Suarez - cel care muşcă , exact - de la Liverpool pentru circa 94 mil. de euro . Suarez devine în acest fel  al  treilea fotbalist cel mai scump din istorie ; primul este galezul Gareth Bale , transferat acum un an de la Tottenham la Real Madrid . Acum câteva săptămâni , brazilianul David Luiz a fost cumpărat de PSG pentru 65 milioane de euro , devenind în acest fel cel mai bine plătit fundaş din toate timpurile ; şi cine ştie dacă azi , după dezastrul Braziliei de la Cupa Mondială , Chelsea ar fi reuşit să-l vândă aşa de bine .

Sunt talentaţi , joacă la cele mai bune echipe de fotbal iar munca lor este răsplătită pe măsură . Iată cine sunt cei mai scumpi fotbalişti din lume .


Vezi cine sunt cei mai scumpi fotbalisti din lume

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.