Latest News

Google sarbatoreste 16 ani de existenta printr-un Doodle interactiv

#Google’s 16th #Birthday - Aniversare Google 27 septembrie . #googlebirthday



Google , cel mai mare motor de căutare din lume  împlineşte , sâmbătă 27 septembrie 2014, 16 ani de la apariţia în mediul online . Această aniversare este sărbătorită de Google printr-un Doodle special .

Denumit initial BackRub si avand sediul intr-un garajul din Menlo Park, California, Google a fost creat de studentii la doctorat Larry Page si Serghei Brin in 1998, ca parte dintr-un proiect de cercetare . De atunci, Google a devenit cel mai vizitat website din lume, iar fondatorii sai, multimiliardari. 

Data exacta a zilei de nastere a motorului de cautare constituie de mult timp un subiect de dezbatere.. Unii analisti considera ca o zi de nastere mai adecvata ar fi 7 septembrie, data la care website-ul ar fi fost integrat, sau 15 septembrie, ziua care marcheaza inregistrarea domeniului Google.com.

Motivul pentru care Google isi sarbatoreste ziua de nastere pe 27 septembrie ar sta la baza unei ”dispute” pe care motorul de cautare ar fi avut-o cu Yahoo in 2005 privind dimensiunea si rata lor de crestere a traficului. 

#googlebirthday


Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.