Latest News

Pep Guardiola rămâne la Bayern Munchen

Tehnicianul echipei de #fotbal #Bayern Munchen Infirmă zvonurile din presă .



Pep Guardiola rămâne la Bayern Munchen. Antrenorul spaniol a infirmat zvonurile apărute în presă, conform cărora, acesta va prelua din vară gruparea engleză Manchester City.  Președintele clubului , Rummenigge , nu are niciun dubiu : "Sunt sigur ca Pep nu va pleca pùnă în 2016 și există bune posibilități să reînnoiască contractul" .Contractul care îl leagă pe Guardiola de Bayern  scăde pe 30 iunie 2016 , dar Rummenigge crede că poate dura și după . Tehnicianul spaniol a preluat Bayern Munchen în 2013. În cei doi ani pe care i-a petrecut la gruparea bavareză, spaniolul a cucerit două titluri, o Cupă a Germaniei, o Supercupă a Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Un post de televiziune din Qatar a anunţat că după câteva runde de negocieri între şefii lui Manchester City şi Pep Guardiola, cele două părţi au ajuns la un numitor comun şi că va semna la sfârşitul sezonului cu gruparea engleză. Guardiola a fost luat la întrebări de ziariştii germani, iar tehnicianul lui Bayern a spulberat acest zvon :

Haideţi să clarificăm din nou acest lucru. Am spus de un milion de ori că voi rămâne la Bayern Munchen. Mai am un an de contract cu această echipă aşa că sezonul viitor voi fi tot aici. 

Bayern Munchen a pierdut categoric manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League, Barcelona reuşind să se impună cu 3-0. În ciuda rezultatului dezastruos din tur, nemţii cred în continuare în şansa lor. Pep Guardiola este cel care a dat tonul optimismului în tabăra germană precizând că echipa sa poate repara ce a stricat pe Camp Nou

Manșa retur a semifinalelor Champions League dintre Bayern și Barcelona va fi transmisă în direct la TVR , marți , 12 mai .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.