Latest News

Halloveen 2017: idei creative pentru copii

#Halloveen 2017 - idei creative

imagini halloveen


Când este sărbătoarea de Halloween în 2017 ?  Halloween-ul este una dintre cele mai populare sărbători și are loc în fiecare an, pe 31 octombrie. Fiind una dintre cele mai vechi sărbători din lume, Halloween-ul este acum sărbătorit în foarte multe țări de pe glob, cele mai cunoscute fiind Irlanda, Statele Unite, Canada, și Regatul Unit, iar ocazional în unele părți ale Australiei și Noua Zeelandă.


 În fiecare an, 65% dintre americani își decorează casele și birourile pentru Halloween. Procentul este depășit doar de decorațiunile făcute cu ocazia Crăciunului. Halloween-ul este sărbătoarea în care sunt vândute cele mai multe bomboane și este a doua sărbătoare după Crăciun ca volum al vânzărilor globale.

Cine crede ca Sarbatoarea de Halloveen este ca fumul in ochi, adica nu reușesc sa vadă lucrurile așa cum sunt, pot trece peste...

In schimb, cine vrea să isi ajute copiii sa depaseasca  frica si doresc să susțină dorinta lor de a se amuza de Halloveen cu "Ne dati or nu ne dati", mai jos pot gasi câteva idei creative pentru Halloveen, de colorat și de impodobit casa, pentru a intampina sarbatoarea din 31 octombrie așa cum se cuvine.

Este adevarat ca dovlecii, vrajitoarele si liliecii nu au nimic de-a face cu traditia noastra, dar este si mai adevarat ca in lumea in care ne gasim, nu aceste nimicuri ar trebui se ne preocupe, ci alte capcane la care trebuie sa privim.

Asadar, iata cateva recomandari pentru Sarbatoarea de Halloveen. Sunt in engleza, dar va descurcati voi...


poze halloveen-dovleci


monstri de halloveen


planse de colorat cu halloveen

desene de colorat cu Halloveen-dovleac


masca de halloveen-poze halloveen



Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.